w00t-w00tttttttt.....

kamu lebih dari f0ll0wers - kamu adalah SAHABATKU-

Tuesday, June 19, 2012

"ko bila nak kawen...."







hebat tak tajuk entry aku kali ni.....gempak jak lebih kan....hebat jgk la bagi aku...dalam masa yg sama sedih...sentap & buat aku berfikir sejenak.....orang da tak da soalan lain ke nak soal....asyik soalan yg sama je.....anyway, aku try jgk jawap....belum bertemu jodoh lagi.....hahahaha...jawapan selamat yg tak bleh blah....actually.....itu bkn jawapan selamat...pada aku itu la jawapan yang sepatutnya diutarakan oleh anak2 gadis yang belum berkahwin kepada orang yang bertanyakan soalan......hehehe....xkan nak jawap xda jodoh....ehhhhh....jgn lupa...kata2 itu kan satu DOA....tak baik jika kita menDOAkan diri sendiri tak da jodoh....hahahaha....sendiri merana nanti......bukan tak da...cuma belum bertemu lagi....betul tak....betul kan fakta saya kalau salah....ehheehhe.....


bila aku buat entry pasal kawen ni.....atas sebab musabab nya....tgh syok layan aktiviti luar bersama rakan2 sepejabat......aku kena 'PING' la ngan satu member.....member ni mmg lama da tak jumpa.....last skali form 5 (SPM) tu pun zaman 10 tahun lepas.....jumpa just say HI kat FB je....ok le tu....& then member ni bgtau aku dia nak NIKAH esk.....ooo makaihh....eskkkk????.....tokojut den....hahahaha....


anyway.....congrate to my beloved old friend......ROHANI HARRIS.....yg akan memasuki alam berumah tangga bersama suami/bakal suami tercinta.....aminnnnnn.....lepas ni jgn nakal2 ye.....& jgn lupa belajar masak....hahahaha.....spy laki sayang lebih.........:P


so the main point kat sini........."AKU BILA NAK KAWEN....",,,,hahahaha.....
wahai SI PEMILIK TULANG RUSUK ku....di mana kah engkau.....cewahhhh........
ada jodoh xkemana kan....TUHAN cipta manusia berpasangan.......insya-Allah....ada la tu....
aminnnnnnnnnnnnn,,,,,,,,,,,,,korang pun doa2 kan la aku ye......:)
kalo da ada nnt.........akan ada jemputan via blog.....hahahahaha.....ko hada.....????????






p/s : sapa yg tak nak kawen kan.....kan...kan.....


p/s : perasan tak header baru aku......kihkihkih......

1 comment:

Nens Collection said...

cantik header baru...br leh tgk tuan die..hehe..

soklan tu mmg berangkai..dh kawen kang ty bila nk ade baby..dh ade ty bila nk tambah..hoho..

yg penting jgn tensen2..jwb dgn enjoy!!

nak view apa ek??...just click je..:)

Piala AFF (4) jodoh (4) Harimau Malaya (3) 2013 (2) BENASHAARI.COM (2) MAKDARA (2) Najwa Latif (2) REMAJA (2) Rajagobal (2) doa (2) info kesihatan (2) kahwin (2) lelaki (2) mercun (2) perempuan (2) rusuk (2) #doautkMH370 (1) #prayforMH370 (1) 1Malaysia (1) 2012 (1) A Thousand Years (1) AFF SUZUKI (1) ASK (1) AirAsia (1) Al-Fatihah (1) Alfred Riedl (1) Apollo Medical Team (1) BADMINTON (1) BEN ASHAARI (1) BERAS (1) BLACK ft. MALIQUE (1) BURAS (1) Bambang Pamungkas (1) Bernama (1) Borobudur (1) Boyfriend (1) Brain (1) Bruno Mars (1) Bugis (1) CUEPACS (1) Celcom (1) DIET (1) Datuk Hj Juhar Hj Mahiruddin (1) Datuk Seri Dr. Rais Yatim (1) Dejavu (1) Digi (1) FKAT (1) FPI (1) Fakta (1) Firman Utima (1) GAMBIT SAIFULLAH (1) Garuda (1) Haid (1) Happy Fathers Day (1) Happy New Year (1) Homisid (1) ILKA (1) IPTA (1) JUPE (1) Jakarta (1) Jawa Tengah (1) Justin Bieber (1) KARANGKRAF (1) Kinabalu (1) Kristen Stewart (1) Lanun (1) Lulu-Pages (1) MAN KIDAL (1) MARAH (1) MM RAZIF (1) MOJO (1) Maal Hijrah (1) Mackenzie Foy (1) Marion Counter (1) Maxis (1) Microsoft (1) Moshe Dayan (1) NAZA (1) NSAID (1) Nazim Othman (1) Nikah (1) Osman Kering (1) PhD (1) Platonic Love (1) RAYA (1) REMEMBER YOU (1) Robert Pattinson (1) SEAN KINGSTON (1) SHERVINTON EXECUTIE BOUTIQUE HOTEL (1) SITI NURHALIZA (1) SM Nasarudin (1) SSFC (1) Safee Sali (1) Sailendra (1) Sinar Harian (1) Sleeq (1) Surface (1) T-Shirt KELAB BLOGGER BEN ASHAARI (1) TEVT (1) TV3 (1) Tabung Ahmad Sufi (1) Tawau (1) Teman Pengganti (1) Ultra Malaya (1) VOTE (1) adele (1) aepul drama (1) aidil zafuan (1) alviss kong (1) ariel sharon (1) awek (1) azam (1) baidu.com (1) bank darah (1) berat (1) berkat (1) bogel (1) bulan rejab (1) bunuh diri (1) cerita dia (1) christina perri (1) cikshida (1) dark circle (1) derma darah (1) doa iftitah (1) doodle (1) drama band (1) erti (1) erti keberkatan hidup (1) eye roll-on (1) eyebag (1) farizal (1) fizgraphic (1) fonofobia (1) fotofobia (1) gaji (1) garnier (1) google.com (1) header (1) hidup (1) hospital tawau (1) idea (1) imsak (1) instinct (1) integriti (1) j0d0h.... (1) jamal abdillah (1) kanser rahim (1) kawen (1) kecewa (1) kereta (1) khalifah dunia (1) lirik (1) majalah (1) malique (1) mati (1) mcDonald (1) migrain (1) mimpi (1) mohd fahdli (1) niat puasa (1) nik aziz (1) paracetamol (1) pasrah (1) penpatah (1) percaya padaku (1) pesona (1) reward (1) rindu (1) sabah (1) sahur (1) sedih (1) someone like you (1) sony ericcson xperia x10 mini (1) stay (1) stayreward (1) syeera sanders (1) takut (1) terbang (1) tip (1) tip membina pesona diri (1) tulang (1) ungu (1) wan zack (1) wanita (1) warden (1) zzati (1)