w00t-w00tttttttt.....

kamu lebih dari f0ll0wers - kamu adalah SAHABATKU-

Thursday, June 28, 2012

Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak

MUST JOIN SEGMEN dr MAKDARA ni.....

secara jujurnya aku mmg lebih senang menjadi SILENT READER....ada benarnya apa yg cuba disampaikan oleh MAKDARA ni....kenapa aku lebih suka jd SILENT READER....(Antaranya kadang kadang tiada idea untuk meninggalkan komen.. Kadang kadang isu yang ditulis di entry itu yang kita kurang faham. Ada juga kes dimana malas untuk tulis verification words, ada yang rasa segan dan kerdil untuk tinggalkan komen di blog blogger otai haa macam macam faktor menyumbang seseorang blogger untuk menjadi silent reader ni... Tapi itu tak bermakna kita tak pergi melawat ke blog blog yang lain betul tak )....copy ayat MAKDARA sket...jgn marah ek...

so...maka dengan itu....aku nak join segmen MAKDARA....hehehe...


1st....tepek header blog MAKDARA

LIST 5 BLOG YANG SERING DIKUNJUNGI NAMUN JARANG TINGGALKAN KOMEN/JEJAK

1. ofcoz blog PAPA BEN....(asi ba kan guna title PAPA....sbb da jadi PAPA QHALIFF pun..)hehe...

2. suka baca blog MASAKAN....mcm DAPUR TANPA SEMPADAN...

3. blog MAKDARA yg gojes pun saya suka singgah...hehehehe...(bkn bodek ye...hehe)
sbb tu la tau & join segmen ni.....hehehehe....

4.  Lulu-Pages.....bnyk story pasal dalam & luar negara....hehehehe...

5. list akhir ni....aku bnyk menjadi SILENT READER pd blog2 lain....& majoriti blog yg aku folo sering dikunjungi...so...rasanya xpa kot kalo list akhir ni....UNTUK SEMUA BLOG....hehehe....



3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi join segmen picisan Mak Dara ni.. Hehehe jangan le segan segan untuk tegur mak tau.. mak tak geget orang errrr tp tengok time jugak lah kalau angin meroyan mak datang lain ceritanya hehehehe...

btw 4 blog2 yang lain di atas antara teman Mak Dara dan apa yang boleh mak katakan mereka ini semuanya sangat sangatttt humble dan baik hati.. jangan segan2 dengan mereka ye...

btw nice blog rasa selesa ke sini.. boleh le mak datang selalu kesini ye.. kalau nak ke blog mak nnt bagitau ye boleh mak sediakan kuih muih hehehehehe

Anis Athia said...

singgah sini dari segmen sama, jom ke blog anis pula http://www.anisempoi.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

umie said...

salam perkenalan..datang dari blog Mak dara..

nak view apa ek??...just click je..:)

Piala AFF (4) jodoh (4) Harimau Malaya (3) 2013 (2) BENASHAARI.COM (2) MAKDARA (2) Najwa Latif (2) REMAJA (2) Rajagobal (2) doa (2) info kesihatan (2) kahwin (2) lelaki (2) mercun (2) perempuan (2) rusuk (2) #doautkMH370 (1) #prayforMH370 (1) 1Malaysia (1) 2012 (1) A Thousand Years (1) AFF SUZUKI (1) ASK (1) AirAsia (1) Al-Fatihah (1) Alfred Riedl (1) Apollo Medical Team (1) BADMINTON (1) BEN ASHAARI (1) BERAS (1) BLACK ft. MALIQUE (1) BURAS (1) Bambang Pamungkas (1) Bernama (1) Borobudur (1) Boyfriend (1) Brain (1) Bruno Mars (1) Bugis (1) CUEPACS (1) Celcom (1) DIET (1) Datuk Hj Juhar Hj Mahiruddin (1) Datuk Seri Dr. Rais Yatim (1) Dejavu (1) Digi (1) FKAT (1) FPI (1) Fakta (1) Firman Utima (1) GAMBIT SAIFULLAH (1) Garuda (1) Haid (1) Happy Fathers Day (1) Happy New Year (1) Homisid (1) ILKA (1) IPTA (1) JUPE (1) Jakarta (1) Jawa Tengah (1) Justin Bieber (1) KARANGKRAF (1) Kinabalu (1) Kristen Stewart (1) Lanun (1) Lulu-Pages (1) MAN KIDAL (1) MARAH (1) MM RAZIF (1) MOJO (1) Maal Hijrah (1) Mackenzie Foy (1) Marion Counter (1) Maxis (1) Microsoft (1) Moshe Dayan (1) NAZA (1) NSAID (1) Nazim Othman (1) Nikah (1) Osman Kering (1) PhD (1) Platonic Love (1) RAYA (1) REMEMBER YOU (1) Robert Pattinson (1) SEAN KINGSTON (1) SHERVINTON EXECUTIE BOUTIQUE HOTEL (1) SITI NURHALIZA (1) SM Nasarudin (1) SSFC (1) Safee Sali (1) Sailendra (1) Sinar Harian (1) Sleeq (1) Surface (1) T-Shirt KELAB BLOGGER BEN ASHAARI (1) TEVT (1) TV3 (1) Tabung Ahmad Sufi (1) Tawau (1) Teman Pengganti (1) Ultra Malaya (1) VOTE (1) adele (1) aepul drama (1) aidil zafuan (1) alviss kong (1) ariel sharon (1) awek (1) azam (1) baidu.com (1) bank darah (1) berat (1) berkat (1) bogel (1) bulan rejab (1) bunuh diri (1) cerita dia (1) christina perri (1) cikshida (1) dark circle (1) derma darah (1) doa iftitah (1) doodle (1) drama band (1) erti (1) erti keberkatan hidup (1) eye roll-on (1) eyebag (1) farizal (1) fizgraphic (1) fonofobia (1) fotofobia (1) gaji (1) garnier (1) google.com (1) header (1) hidup (1) hospital tawau (1) idea (1) imsak (1) instinct (1) integriti (1) j0d0h.... (1) jamal abdillah (1) kanser rahim (1) kawen (1) kecewa (1) kereta (1) khalifah dunia (1) lirik (1) majalah (1) malique (1) mati (1) mcDonald (1) migrain (1) mimpi (1) mohd fahdli (1) niat puasa (1) nik aziz (1) paracetamol (1) pasrah (1) penpatah (1) percaya padaku (1) pesona (1) reward (1) rindu (1) sabah (1) sahur (1) sedih (1) someone like you (1) sony ericcson xperia x10 mini (1) stay (1) stayreward (1) syeera sanders (1) takut (1) terbang (1) tip (1) tip membina pesona diri (1) tulang (1) ungu (1) wan zack (1) wanita (1) warden (1) zzati (1)